GRUPPETRENING I BEDRIFT

– tilpasset deg og din bedriftFyll inn skjemaet og få et uforpliktende tilbud.

BESKRIVELSE

Ønsker din bedrift eller bedriftsidrettslag å leie en instruktør som kommer ut på arbeidsplassen og holder treninger for dere? Da har vi løsningen for dere! Vi tilbyr skreddersydd gruppetrening til din bedrift med kvalifiserte instruktører.

 Ta kontakt med oss via kontaktskjema nederst for tilbud. 

Målgruppe

Passer for alle i både store og små bedrifter. 

Gruppetimene passer for alle; både trente og utrente, da du selv bestemmer både tempo og vanskelighetsgrad. Timene er tilpasset bedriften og målet er å være i fysisk aktivitet sammen med kolleger, samtidig som du får en god treningsøkt. Ansatte som får tilrettelagt trening gjennom arbeidsgiver opplever dette som svært positivt for arbeidsmiljøet. Treningsarenaen bidrar til at de ansatt øker forståelse for sine kollegaer, som igjen kan bidra til bedre samarbeid og fellesskapsfølelse på arbeidsplassen. Sosialt og helsefremmede! 

Varighet

Treningene varer i utgangspunktet 45- 60 minutter pr økt, men lengden kan tilpasses etter ønsk. Varighet etter bedriftens behov. Treningsperioden bestemmer dere selv, men vi anbefaler minimum 6 uker. 

Sted 

På eller i nærheten av din arbeidsplass! Ute eller i lokaler som treningsrom/gymsal, stort møterom, kantine eller lignende. 

TIDSPUNKT

Vi avtaler faste tidspunkt med deres bedrift, for forutsigbarhet. Treningsperioden bestemmer dere selv, men vi anbefaler minimum 6 uker.

Hvordan komme igang?

Legg igjen bedriftens kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med dere!