Gruppetreninger for BEDRIFT

– tilpasset deg og din bedrift

BESKRIVELSE

Ønsker din bedrift eller bedriftsidrettslag å leie en instruktør som kommer ut på arbeidsplassen og holder treninger for dere? Da har vi løsningen for dere! Vi tilbyr skreddersydd gruppetrening til din bedrift med kvalifiserte instruktører.

Vi tilbyr følgende i Bli Sprekere Bedrift:

Klikk på den enkelte aktivitet for å lese mer. Ta kontakt med oss via kontaktskjema nederst på siden for tilbud. 

Målgruppe

Passer for alle i både store og små bedrifter. 

Gruppetimene passer for alle; både trente og utrente, da du selv bestemmer både tempo og vanskelighetsgrad. Timene er tilpasset bedriften og målet er å være i fysisk aktivitet sammen med kolleger, samtidig som du får en god treningsøkt. Ansatte som får tilrettelagt trening gjennom arbeidsgiver opplever dette som svært positivt for arbeidsmiljøet. Treningsarenaen bidrar til at de ansatt øker forståelse for sine kollegaer, som igjen kan bidra til bedre samarbeid og fellesskapsfølelse på arbeidsplassen. Sosialt og helsefremmede! 

Organisering

"Følg meg-/herme metoden", med fokus på individualisering og naturlig progresjon.

Varighet

Treningene varer i utgangspunktet 45- 60 minutter pr økt, men lengden kan tilpasses etter ønsk. Varighet etter bedriftens behov. Treningsperioden bestemmer dere selv, men vi anbefaler minimum 6 uker. 

Mtp smittevern kan vi kjøre alle gruppetreninger som foregår innendørs digitalt. En aktivitetsleder vil da trene sammen med bedriften fra uke til uke, og du som deltar kan trene hvor du måtte befinne deg. Digitale økter vil også være mulig uavhengig av pandemi eller ikke. 

Sted 

På eller i nærheten av din arbeidsplass! Egnede lokaler som treningsrom/gymsal, stort møterom, kantine eller lignende. Hvis dere ikke har lokaler er vi behjelpelige med å finne et lokale som passer, evnt. uteområde. Vi løser dette med kreativitet og fleksibilitet. 

TIDSPUNKT

Vi avtaler faste tidspunkt med deres bedrift, for forutsigbarhet. Treningsperioden bestemmer dere selv, men vi anbefaler minimum 6 uker.

Hvordan komme igang?

Legg igjen bedriftens kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med dere!